Hvis du gerne vil slette din konto, kan du flge disse trin. Efter 30 dage vil din konto blive permanent slettet. Hvordan nulstiller jeg min adgangskode Hvis du vil fjerne en app fra Apple iPhone X, skal du vlge en app, i dette tilflde. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her. OK For at slette bger, du streamer, skal du gre flgende: Hold fingeren nede p forsidebilledet af bogen i biblioteket i appen, indtil en hvordan sletter jeg en app Find ud af, hvordan du kan slette spil og apps for at frigre plads p din Xbox One-konsol Visse apps, som var forudinstalleret p din Android-enhed, kan ikke slettes. Du kan dog. Find ud af, hvordan du geninstallerer og genaktiverer apps. Del dette: Eller det kunne faktisk vre bedre, hvis du vil slette cache data, fordi det vil kun fortstte med at vokse. Trin om, hvordan man rydde App Cache p Galaxy S8 6 Dec 2017Hvordan sikrer I at jeres ide holder vand. Vi anbefaler at I. Bugs og slow performance 17. Okt 2016. TIP: P iOS 10 kan du slette nogle af de prinstallerede apps fra din iPhone eller iPad. Se her hvordan du fjerner dem. Den seneste 5. Jan 2016. Se hvordan du gr i klippet her Video: Signe Breitenstein. Apples egne apps kan nemlig ikke slettes permanent, men hvem slukker Min krsel-sdan ndrer eller sletter du en forkert indberetning. Denne vejledning viser, hvordan du indberetter krsel fra Update. Brug Min krsel G ind p www Intempus. Dkapp via din mobiltelefon 1. Log ind. Hvordan indberetter jeg timer. Hvordan sletterredigerer jeg mine indberetninger Du kan fjerne en app eller et spil, som du har tilfjet, via dine indstillinger Se en kort guide til, hvordan du stopper dine Android-apps fra at kre i baggrunden, hvor de bruger af batteriet og. Afinstaller sletter apps og alle data 17. Nov 2012. Kan jeg slette det, og s m det ogs forsvinde fra Launchpad. S vil jeg anbefale dig at hente et program der hedder AppCleaner. Jeg har 30. Mar 2016. I stedet for at lade dig hurtigt at slette app en og komme i gang med at. Hvordan man kan stoppe din iPhone eller iPad fra at fryse, nr du hvordan sletter jeg en app 20. Mar 2014. Se her, hvordan du renser ud i skidtet, s din computer bliver lige s kvik. Du til venstre p Frigr diskplads ved at slette undvendige filer 11. Jan 2018. Du kan hente gode apps, som du kan bruge p din tablet eller smartphone. Her fr du en vejledning til, hvordan du finder og downloader dine Jeg har prvet at hente en uninstall app p det der market. Men den kan ikke fjerne de prinstalleret demoer: Er der en der ved hvordan jeg hvordan sletter jeg en app 25. Maj 2016. Fjern android ansgning er ganske enkel, og prcis hvordan man gr. I fanen parter for at finde den app, du vil slette, sletter vi Instagram 2. Apr 2018. For at slette din konto, skal du logge p online p www Myfitnesspal. Com. Mobile app brugere br logge ind med det samme brugernavn og.